ÜLKÜ OCAKLARI

TAKİP ET

ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI PULCU; 'MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET YİNE TARİH YAZMIŞ, NE OY PEŞİNDE KOŞMUŞ, NEDE DURUŞUNDAN TAVİZ VERMİŞTİR'

Ülkü Ocakları Karaman Başkanı Latif Pulcu yaptığı yazılı açıklamasında; “Ülkemiz hepimizin bildiği gibi çok sıkıntılı bir süreçten geçmektedir. Bir taraftan terör tırmanmış, her gün başka hain saldırılar gerçekleştiriliyor, bir taraftan dış mihraklar ülkemizdeki kaostan nemalanmaya çalışıyor, diğer taraftan ise ülkenin bu duruma gelmesinde baş müsebbip olanlar her gün başka yanlışlara, hırs kokan icraatlara imza atıyorlar.
             Son olarak dün üç beş kendini bilmez KENDİNE TSK DİYEN HADSİZ SUBAYI'IN girişimi sonucu cennet vatanımız kan gölüne dönmüş,SORUMSUZCA SOKAĞA ÇAĞIRILAN sivil vatandaşlarımızın üzerine kurşun yağdırılmış, diğer yandan içlerinde daha 5 günlük asker olan emir eri vatan evlatlarının yine NE YEDÜĞÜ BELİRSİZ BİR GÜRUH TARAFINDAN VAHŞİCE BAŞI KOPARTILMIŞ,HER TÜRLÜ LİNÇ VE VAHŞET GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR..Özel harekat polislerimize saldırılmış,birçok vatan evladı şehit olmuştur..
               Bütün bu vahim tablodan daha acı bir durum varsa oda devleti yönetenler vakardan uzak şekilde büyük bir sevinç ve kendini bilmezlikle kutlamalar yapmışlar, bu vahim tabloyu şova dönüştürmekten imtina etmemişlerdir.
              ŞİMDİ SORUYORUM SİZE HERŞEYDEN HABERSİZ BİR ŞEKİLDE EMİRLE HAREKET EDEN, ÜSTELİK SİLAHINI TESLİM ETMİŞ ŞEKİLDE VAHŞİCE KATLEDİLEN ANA KUZUSUNUN VEBALİ KİMİN ÜZERİNEDİR? VAHŞİCE DÖVÜLEN LİNÇ EDİLEN ASKERLERİMİZİN VEBALİ KİMİN ÜZERİNEDİR? HELİKOPTERDEN AÇILAN ATEŞTE YAŞAMINI YİTİREN SİVİL VATANDAŞLARIMIZIN VEBALİ KİMİN ÜZERİNEDİR?  
ÖTE YANDAN ŞANLA ŞEREFLE DEVLETİ İÇİN MÜCADELE GÖSTEREN VE YİNE DEVLETİNİN BOMBALARIYLA ŞEHİT EDİLEN ÖZEL HAREKAT POLİSLERİMİZİN VEBALİ KİMİN ÜZERİNEDİR? 
               HANGİ GÜÇ, HANGİ OY ORANI, HANGİ SELA, HANGİ SOKAĞA İNİŞ BU VEBALİ TEMİZLER?
              ARTIK YÜCE TÜRK MİLLETİNİN ŞAPKAYI ÖNÜNE KOYUP DÜŞÜNME VAKTİ GELMİŞTİR. 
              İŞTE BU NOKTADA MİLLİYETÇİ ÜLKÜCÜ HAREKET YİNE TARİH YAZMIŞ, NE OY PEŞİNDE KOŞMUŞ, NEDE DURUŞUNDAN TAVİZ VERMİŞTİR.
             Milliyetçi Ülkücü Hareket'in lideri Sn.Devlet Bahçeli bey'in TEREDDÜTSÜZ, DİĞERLERİ NE DİYECEK KAYGISINDAN UZAK VE ZAMAN KAYBETMEDEN YAPMIŞ OLDUĞU AÇIKLAMA VE GÖSTERDİĞİ DİK DURUŞ, ÇOĞUNLUĞU ÜLKÜCÜ ABİ VE KARDEŞLERİMİZDEN TEŞEKKÜL ETMİŞ ÖZEL HAREKAT POLİSLERİMİZİN SALDIRILARA KARŞI ŞANLI MÜCADELESİ ÜLKÜCÜLERİN BU ÜLKENİN CAN DAMARI OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA TARİHE NOT DÜŞMÜŞTÜR... TARİH BİR KEZ DAHA ÜLKÜCÜLERİN VATANI MİLLETİ VE DEVLETİ İÇİN SESSİZCE CAN VERDİĞİNİ, BİRİLERİNİNDE SESLİCE ŞOV YAPTIĞINI YAZACAKTIR.
                 Bu menfur olayda hayatını kaybeden asker,polis ve sivil vatandaşlarımıza MEVLA'DAN rahmet diliyor ailelerine ve büyük Türk milletine başsağlığı diliyorum. 
                     SELAM VE HÜRMETLE.” dedi.