Türkiye Yüzme Şampiyonu Ovalı'yı Cumhurbaşkanı Erdoğan Külliye'de Ağırlayacak

TAKİP ET

Toplamda 8 Türkiye şampiyonluğu, bir Türkiye birinciliği ve 7 Türkiye üçüncülüğü bulunan Karaman İl Özel İdarespor Kulübü sporcusu Damla Ovalı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 8 Ocak'ta Karaman'a yaptığı ziyarette kendisini Tren Garında ilk karşılayanlardandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan şampiyon sporcuyla bir süre sohbet ederek gösterdiği başarılardan dolayı tebrik edip kendisini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne davet etti.
Karaman İl Özel İdarespor Kulübü’nden yapılan açıklamada, “İl Özel İdarespor Kulübümüzün sporcusu olan Damla Ovalı, kazandığı 9 madalya ile bizleri gururlandırdı. Bu başarının görünmeyen yüzünde adı bulunan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Karaman'da ilk karşılayanlardan biri de o oldu. Spora ve sporcuya büyük önem veren Sayın Cumhurbaşkanımız, Damla Ovalı ile gösterdiği başarılardan dolayı özel olarak ilgilendi. Sohbetini tamamlarken Damla Ovalı'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet etti. Karaman İl Özel İdaresi olarak bundan onur duyuyor, sporcumuz Damla Ovalı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerimizi sunuyoruz” dendi.
Ovalı’nın hangi tarihte Külliye’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuğu olacağı konusunda herhangi bir açıklama yapılmadı.