TÜRKİYE KULÜPLER ŞAMPİYONASINDAN GÜMÜŞ MADALYA

TAKİP ET

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Kulüpler Türkiye Taekwondo Şampiyonası Çankırı'daki Orhan Saka Spor Salonu'nda yapıldı. 57 ilde bulunan 267 kulüpten 1598 sporcunun katıldığı şampiyona 20 Temmuz 2018 Cuma günü sona erdi. Karaman ilimizi temsilen Duru Bulgur Performans Gençlik S.K. katıldı.

Şampiyonaya yoğun katılımın olduğu görülürken bir çok Avrupa ve Dünya şampiyonu olan Milli sporcuların birbirinden çekişmeli müsabakaları görülmeye değerdi.

Taekwondo İl Tewmsilcisi Ali Can yaptığı açıklamada;

“54 Kg. yarışan Selçuk Akbaş 133 rakibinin içinden 8 maç yaparak finale çıkan sporcumuz Türkiye ikincisi oldu. Uzun bir sakatlık dönemi atlatan sporcumuzun tekrar güzel bir başlangıç yapması bizleri çok sevindirdi. Duru Bulgur sponsorluğunda Türkiye ve Avrupa da Karaman ilimizi başarıyla temsil etmeye devam ediyoruz.

Duru Bulgur Performans Spor Kulübü yeni yerinde faaliyetlerine Yaz Okulu kayıtlarıyla başladı. 5 -12 yaş arası çocuklarımızın sporla buluşmaları gelecekleri açısından hayati önem taşıyan Planlı Programlı Disiplinli Özgüven ve Sporcu Ahlakıyla yetişen çocuklarımızın okullarında da son derece başarılı oldukları defalarca görülmüş ve şampiyon olan sporcularımızın okul sicilleri bizleri gururlandırmaktadır.” dedi.