TÜRK OCAKLARI'NDAN KIZILAY'A KAN BAĞIŞI

TAKİP ET

Karaman, Türk Ocakları, Kızılay'a kan bağışında bulundu.

Kan bağışında bulunan Karaman Türk Ocakları Başkanı Yunus Turan; ‘Amacımız bir ünite kan ile bir hayat kurtarmaktır.”dedi.
    Kızılay’ın Karaman’da açtığı kan bağışı stantları ve kan merkezi bağış noktaları halktan ilgi görüyor. Duyarlı Karaman halkının kan bağışındaki tavrı, Kızılay Kan Merkezi ve ekibini mutlu ediyor.
    İlde son olarak Türk Ocakları Karaman Şubesi, de Yönetim Kurulu ve Ocak üyeleri ile birlikte dün öğle saatlerinde Kızılay’ın Karaman’da açmış olduğu Kan Bağışı Toplama merkezinde bir araya geldi. Gerekli formları doldurarak yapılan kan bağışı işlemleri ile onlarca ünite kan toplanmasına da katkı sağlayan Türk Ocakları Karaman Şubesi yöneticileri bu anlamlı bağışta bulunmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.
    Ocak Başkanı Yunus Turan, şahsı ve Ocak gönüllüleri adına bu anlamlı organizasyonda toplanan çalışma arkadaşlarına da teşekkür ederek; Amacımız bir ünite kan ile bir hayat kurtarmaktır.”dedi. Kızılay Kan Merkezi de Karaman’da Türk Ocakları Şubesine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür etti.