Türk İş Dünyası'nın Acı Kaybı

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası tarafından yayınlanan taziye mesajında, "Türkiye'de kurulan ilk bisküvi fabrikasının öncüsü,Karaman'ın en eski sanayicilerindenve bir çok sosyal sorumluluk projesinin öncüsü olan Yılmaz Babaoğlu'nun vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayız.

Başarılı sanayici kimliğinin yanı sıra bir eğitim gönüllüsü olarak pek çok projeye imza atan Yılmaz Babaoğlu, gelecek nesiller için de birçok devlet okulu ile birde özel okul yaptırarak eğitim ve öğretime destek vermiştir. Bünyesinde çalışan işçiler için sosyal konutlar, ayrıca üniversitelerde okuyan ihtiyacı olan öğrenciler için de karşılıksız burslar vermektedir.

Manevi alanda da camiler yaptırarak halka açan Yılmaz Babaoğlu tanındığı tüm çevrelerde sevilen ve saygı duyulan bir iş insanı olmuştur.

İlimize eğitim, sağlık, kültür, turizm ve sosyal alanda büyük katkıları bulunan; cesur, cüretli, kararlı, öncü, hayırsever büyüğümüze Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar dileriz.

Karaman Ticaret Borsası olarak, Babaoğlu ailesinin, Bifa Bisküvi camiasının acısını paylaşıyor, sabırlar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.