TURİZM ÇALIŞTAYI

TAKİP ET

Karaman'da bu yıl 2.'s, düzenlenecek olan 'Karaman Turizm Çalıştayı yarın başlayacak.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişim ve çabaları, Valilik ve Belediye destekleri ile gerçekleştirilecek ‘Karaman Turizm Çalıştayı’na TURSAB Başkanı Başaran Ulusoy ve çok sayıda Turizm Ajantasının katılması bekleniyor.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Göreve geldiğimiz 2009 yılından bu yana, Meclis ve yönetim Gurup’larımız tarafından üzerinde yoğunlaştığımız konuların başında, Turizm ve Tanıtım gelmektedir. 
Karaman’ın ciddi eksikliği olarak gördüğümüz bu çalışmaları, görevimizin önceliği olarak kabul etmiş bulunmaktayız. Sekiz yıldan bu yana yaptığımız çalışmalar ve eksikliklerin çözümüne yönelik projelerimiz sonuçlarını vererek, günümüzde olumlu gelişmeler yaşanmaktadır.  “Hz.Mevlana’dan Yunus Emre’ye, Evrensel Sevgi ve Kültürlerin Kardeşliği” projemiz ile Karaman’da Turizm Sektörüne öncülük edecek altyapıların var olduğu kanıtlanmış. Bu sektörde Karaman’ın da adı söylenir olmuştur. 
2015 yılının Mayıs Ayı içerisinde, Turizm Çalıştayı’nın birincisini düzenlemiş çok sayıda etkinliği gerçekleştirerek Seyahat Acentaları’nın dikkatini Karaman’a çekmiş bulunmaktayız. İçinde bulunduğumuz günlerde ise çok güzel gelişmeler yaşanıp, Sn. Valimiz Murat Koca Başkanlığı’nda, Belediye Başkan’ı Ertuğrul Çalışkan ve  KTSO Başkanı olarak şahsımın bulunduğu komisyon  tarafından organize edilen, “Karaman Turizme Hazır” sloganı ile 2.Turizm Çalıştay’ı düzenlenmektedir. 
Bu birlikteliğin Karaman’a çok güzel gelişmeler yaratacağı ve layık olduğu yere getireceğini düşünüyor, emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.