TÜMSİAD'DAN SEMİNER

TAKİP ET

TÜMSİAD, OSB'DE YENİ YATIRIM VE İŞ GELİŞTİRME İLE KONULU BİR SEMİNER VERDİ

TÜMSİAD, Karaman Organize Sanayi Bölgesinde, Yeni yatırım ve İş geliştirme semineri ile konulu bir seminer verdi. 
TÜMSİAD Başkanı Rıfat KARAULU Açılış konuşmasında; katılımcılara teşekkür ederek. Organize sanayi bölgesinde kurulan, İş geliştirme merkezinin yeni iş kuracak üretim odaklı sektörlerin, kendilerini geliştiren markalaşan şirketler halini alacaktır. Seminer öncesi Başkan Rıfat KARAULU Yerinde gezerek incelemelerde bulundu. Geleceğin Sanayici ve iş adamlarının yetişmesi, Ülkemizin, Karaman ilimizin Ekonomisine büyük katkıları olacaktır dedi.
İŞGEM Müdürü Ali KANTÜRK Seminerde yaptığı konuşmasında; Türkiye`nin son dönemdeki başarıları ve kazanımlarından değindi. STK`ların bu başarılardaki rolünü açıkladı. İŞGEM OSB de faaliyetine başladı. İşyeri imkanı olmayan yatırımcılar. Kiralama sistemi ile hemen küçük fabrikalarını kuruyor ve üretime başlıyorlar.
 Bunun yanı sıra Kosgeb destekli imkanlardan yaralanıyorlar. 160m2 ve 80 m2 den oluşan 21 işyerinmiz vardır. Üretim yapacak iş adamlarımızın mürcaatlarını almaya başladık. Ücretsiz Eğitim ve Danışmanlık hizmetleri Tanıtım, Reklam ve diğer vereceğimiz hizmetlerden yararlanabileceklerdir. Konuşmasının sonunda bilginin ve insan gücünün önemine değindi. OSB Müdürü Yasin Ünüvar da seminerde katılımcısı olarak. Yerini aldı.
İŞGEM Müdürü Ali KANTÜRK Tümsiad Başkanı ve üyelerine teşekkür etti. TÜMSİAD Başkanı Rıfat KARAULU faydalı Çalışmaların her zaman yanındayız. İş birliği Güç birliği içinde olmalıyız. Şahsım ve yönetim kurulum adına vermiş olduğunuz bilgiye teşekkür ederiz. Dedi