TSO BİNA SATIŞ İHALESİ BUGÜN

TAKİP ET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası İsmet Paşa Caddesindeki eski hizmet binasının ertelenen satış ihalesi bugün yapılacak.

 Binanın satışı ile ilgili çıkartılan bazı söylentiler nedeni ile ihaleye birkaç alıcının katılması nedeni ile KTSO Yönetimi yeterli rekabet koşulunun oluşmaması nedeni ihalesi ertelenmişti.

    Karaman Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanlığı, açık arttırma ile satmak üzere Külhan mahallesindeki bina ve arsasını ihaleye çıkaracak.
    Oda'ya ait Karaman ili, Merkez İlçesi, Külhan Mahallesi, 732 Ada, 9 parselde bulunan 3 katlı kargır bina ve arsası 5 Ağustos Çarşamba günü açık artırma yoluyla satış suretiyle, belirlenen gayrimenkul muhammen bedelinin üstünde olacak şekilde Karaman Ticaret ve Sanayi Odası 2’nci kat toplantı salonunda satışa sunulacak.
    Gayrimenkul muhammen bedeli 5.000.000,00.-TL. Satış bedeli üzerinden tahakkuk edecek olan %18 KDV masrafları, gayrimenkulün satış ve teslimine ait alıcı ve satıcıya ait tapu harcı dahil tüm masraflar, tahakkuk etmiş ve edecek emlak vergisi, damga vergisi ve diğer her türlü vergi, resim ve harçlar ihale alıcısı tarafından ayrıca ödenecektir. Vergi ve harç oranlarında değişiklik olması halinde satış tarihindeki yeni oranlar dikkate alınacak.