Traktörü Yanan Çiftçiye Destek

TAKİP ET

Karaman Ziraat Odası öncülüğünde ve hayırseverlerin destekleriyle merkeze bağlı Yukarı Kızılca köyünde meydana gelen yangında evi ve traktörü yanan çiftçiye destek olarak yeni traktör alındı.
Oda Başkanı Mehmet Bayram, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Kim, bir müslümanın fakirin sıkıntısını giderip, onu sevindirse Allahü teâlâ, kıyamette en sıkıntılı anlarda onu sıkıntılardan kurtarır. 
Geçtiğimiz günlerde Yukarı Kızılca köyümüzde meydana gelen yangında 65 yaşında olan çiftçimiz Sadettin Köylücü amcamızın evi hasar görmüş, traktörü tamamen yanmıştı
Ziraat Odamızın  öncülüğünde çiftçimizin yarasını sarmak için başlattığımız çalışmalar sonrası hayır severlerin desteğiyle yanan traktörün yerine bugün  traktör alarak çiftçimize teslim ettik.
Traktörün alınmasında bizlere destek olan başta Mustafa Ülker kardeşimiz olmak üzere tüm hayır severlerden Allah razı olsun. 
Ziraat Odası olarak çiftcilerimizin   zor günlerinde yanında olmaya, var gücümüzle destek  olmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz." dedi.