TRAFİK KAZALARI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında, 15 kişi yaralandı.

Karaman-Mut karayolunun 21. kilometresinde Lale Köyü mevkiinde, S.G. yönetimindeki, 34 ZT 9838 plakalı otomobil, Karaman İli istikametine seyir halindeyken, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hâkimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole girdi.

Kazada, otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan A.M. ve A.A. yaralandı.
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.
Karaman-Mut karayolunun 21. kilometresinde Lale Köyü mevkiinde, H.A. yönetimindeki, 05 DK 123 plakalı otomobil, Karaman İli istikametine seyir halindeyken, yoldaki gizli buzlanma nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp refüje çarptı. 
Kazada, otomobil sürücüsü ve otomobilde yolcu olarak bulunan M.B. yaralandı. Yaralıların tedavisi Karaman Devlet Hastanesinde yapıldı.
Ali Şahane Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde M.K. yönetimindeki 42 EN 920 plaka sayılı otomobil ile S.K. sevk ve idaresindeki 70 BA 229 plaka sayılı motosiklete çarpıştı. Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Osmangazi Mahallesi 1060 Sokak ile 1061 Sokak kavşağında S.Y. yönetimindeki 70 FZ 044 plaka sayılı kamyonet ile A.K. sevk ve idaresinde bulunan tescilsiz motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Sakabaşı Mahallesi Mut Caddesi Valilik Kavşağı yakınında T.B. yönetimindeki 70 BB 302 plaka sayılı otomobil ile Ü.K. sevk ve idaresindeki bisiklete çarpmış, kaza sebebi ile arkasından gelen M.V.’nin sevk ve idaresindeki 42 KG 772 plaka sayılı araç İle 70 BB 302 plaka sayılı araca arkadan çarptı.
Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü Ü.K. Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Bölükyazı Köyü, Karaman - Konya Karayolu 30.kilometresinde, M A. yönetimindeki 15 PE 350 plakalı otomobil ile Karaman İli istikametine seyir halindeyken, direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole devrildi.
Kazada, otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan S.A., B.A., V.E.A. ve T A. Yaralandı.
Yaralılar Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Dereköy Köyünde, D.K. yönetimindeki 70 BE 187 plakalı kamyonet ile Karaman İli istikametinden Dereköy istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkıp şarampole devrildi. 
Kazada, kamyonet sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan E.Ç. yaralandı. Yaralılar Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Dereköy Köyü Fisandun Barajı Mevkiinde, Y A. yönetimindeki 70 HC 798 plakalı motosiklet ile baraj yolu üzerinde seyir halindeyken dengesini kaybederek devrildi.
Kazada yaralanan sürücünün tedavisi Karaman Devlet Hastanesinde yapıldı.