TRAFİK KAZALARI 5 YARALI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında, 5 kişi yaralandı.

KARAMAN’DA TRAFİK KAZALARI: 5 YARALI

Larende Mahallesi Ahmet Öktem Caddesi 594. sokak kavşağında M.Ü.’nün idaresindeki 70 FN 728 plaka sayılı araç ile M.Y.K.’nın yönetimindeki elektrikli bisiklet çarpıştı.
Kazada yaralanan bisiklet sürücüsü Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Kazım Karabekir Paşa Mahallesi Şehit Zeki Yaşar Caddesi ile 663. sokak kavşağında H.Y. sevk ve idaresinde bulunan elektrikli bisiklet ile sürücüsü tespit edilemeyen elektrikli bisiklet çarpıştı.
Kazada, H.Y. yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Ali Şahane Mahallesi 158. Sokak üzerinde T.D. yönetimindeki 38 D 2933 plaka otomobil ile F.G. idaresindeki 70 AR 873 plaka motosiklet çarpıştı.
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Çeltek Mahallesi 388. Sokak ile 487 Sokak kavşağında A.K. sevk ve idaresinde bulunan 42 E 4496 plaka sayılı otomobil ile M.Ö. sevk ve idaresinde bulunan 70 BE 844 plaka sayılı otomobil çarpıştı.
Kazada, 42 E 4496 plaka sayılı otomobilde yolcu olarak bulunan H.Y. yaralandı. Yaralı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Larende Mahallesi Kılbasan Yolu üzerinde şüpheli M.S. sevk ve idaresinde bulunan 42 E 4557 plaka sayılı otomobil ile seyir halinde iken aniden önüne çıkan elektrikli bisiklete çarpmamak için direksiyonu kırması sonucu kaza meydana geldi.
Kazada otomobil içerisinde bulunan İ.E.S. yaralandı. Yaralı Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.