TRAFİK KAZALARI: 21 YARALI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazalarında 21 kişi yaralandı. 

Topucak Mahallesi Bekir Sıtkı Erdoğan Caddesi üzerinde D. A. Y. arkadaşından emanet aldığı ve plakasını hatırlamadığı motosiklet ile arkasında yolcu olarak bulunan eşi A. Y. ile birlikte seyir halinde iken motosikletin yağmurdan kayması sonucu düşerek yaralandı. 
Alacasuluk Mahallesi 533. Sokak üzerinde Y. G. sevk ve İdaresindeki 70 FS 094 plaka sayılı araç ile seyir halinde İken yağmurun etkisi ile aracın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan kaldırıma ardından direğe çarpması sonucu kendisi ve araçta yolcu olarak bulunan M. A. U. yaralandı.
    Osmangazi Mahallesi İbrahim Öktem Caddesi KYK önünde M.Ö. sevk ve idaresindeki 70 AJ 463 plaka sayılı aracı ile yaya H. E. çarpması sonucu yaralandı. 
Siyahser Mahallesi 886 Sokak üzerinde A.İ.sevk ve idaresindeki 42 EKK 65 plaka sayılı araç ile S. T. sevk ve idaresindeki bisikletin çarpışması sonucu bisiklet sürücüsü yaralandı.
Hisar Mahallesi Özcan Genç Caddesi üzerinde S. A. sevk ve idaresindeki 70 DK 768 plaka sayılı motosiklet ile seyir halinde iken dengesini kaybederek düşmesi sonucu yaralandı. 
İmaret Mahallesi 154 Sokak üzerinde R. A.sevk ve idaresindeki 70 ET 057 plaka sayılı motosiklet ile B. K. sevk ve İdaresindeki DC-18-YF plaka sayılı aracın çarpışması sonucu motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan müşteki S. F. yaralandı. 
    Organize Sanayi Bölgesi Ereğli Yolu ile Alaçatı Köyü yol kavşağında dönüş yapmaya çalışan İ.B. sevk ve idaresindeki 80 EF 528 plaka sayılı araca il merkezi istikametine gitmekte olan T.A.U. sevk ve idaresindeki 70 FN 657 plaka sayılı aracı ile çarpması neticesi, 80 EF 528 plaka sayılı araçtan kopan tüp tankının yolun karşı yönünde gitmekte olan G.C. sevk ve idaresindeki 70 DU 340 plaka sayılı araca çarpması sonucu araçta hasar meydana gelmiş, 80 EF 528 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan müşteki E.A.C.ve araç sürücüsü yaralandı. 
K.B. sevk ve idaresindeki 70 ED 584 plaka sayılıaracı ile Kazımkarabekir İlçesi Konya istikametinden Karaman istikametine seyir halinde iken bir anlık dalgınlığı sonucu bariyerlere çarpması sonucu meydana gelen kazada araçta bulunan E.B. hafif şekilde yaralandı. 
    Atatürk Caddesi Stadyum kavşağı yanında A.Ş. sevk ve idaresinde bulunan bisiklete, Ş.K. sevk ve idaresinde bulunan 70 AC 606 plaka sayılı oto ile çarpması sonucu, bisiklet sürücüsünün yaralandığı kaza meydana geldi. 
Tabduk Emre Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı üzerinde İ.U. sevk ve idaresinde bulunan     70 EH 977 plaka sayılı motosiklet ile A.K. sevk ve idaresinde bulunan 06 BS 2748 plaka sayılı kamyonete çarpması sonucu, motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza meydana geldi. 
Hamidiye Mahallesi İbrahim Öktem Bulvarı üzerinde S.0. sevk ve idaresindeki 33 LD 770 plaka sayılı araç ile M.Y. sevk ve idaresindeki 47 PL 387 plaka sayılı aracın çarpışması sonucu 33 LD 770 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan müşteki M.Ö. ve 47 PL 387 plaka sayılı araçta yolcu olarak bulunan H.R. ile araç sürücüsü M.Y. yaralandı. 
    Ayrancı İlçesi Üç Harman Köyü yolu üzerinde Y.K. sevk ve idaresindeki 70 EN 025 plaka sayılı aracı ile seyir halinde iken aracın takla atması sonucu yaralandı.
Beyaz Kent Mahallesi Mut Caddesi üzerinde Z.C.(1956 doğ.), sevk ve idaresinde bulunan 42 ZD 706 plaka sayılı oto ile seyir halinde iken, beyanına göre önüne çıkan köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırması sebebi ile aracın direksiyon hakimiyetini kaybederek orta refüje çarpması sonucu meydana gelen kazada yaralandı. 
    Abbas Mahallesi 338 Sokak ile 318 Sokak kavşağında T.S. sevk ve idaresinde bulunan 42 FGV 96 plaka sayılı oto ile H.Y. sevk ve idaresinde bulunan 42 L 7288 plaka sayılı otonun çarpışması sonucu, 42 FGV 96 plaka sayılı araçta bulunan Y.S. ve kızı B.E.Ç. yaralandığı kaza meydana geldi.  Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.