TRAFİK KAZALARI 12 YARALI

TAKİP ET

Karaman'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

KARAMAN’DA TRAFİK KAZALARI: 12 YARALI

Karaman’da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Merkeze bağlı Çavuşpınarı köyünde, M.G. sevk ve idaresindeki 70 ET 290 plakalı motosikleti ile seyir halindeyken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yola devrildi.
Kazada yaralanan motosiklet sürücüsü ve yolcu I.Y. Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Karaman’da otomobille kamyonetin çarpışması sonucu, 6 kişi yaralandı.
Akçaşehir Beldesinde, M.A.K. sevk ve idaresindeki 42 SS 252 plakalı otomobil ile Akçaşehir Beldesinden Karaman iline seyir halindeyken, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu, aynı istikamette gitmekte olan M.A. isimli şahsin sevk ve idaresindeki 70 HD 426 plakalı kamyonete, arkadan çarptı.
Kazada, 42 SS 252 plakalı otomobil sürücüsü ile birlikte otomobil içerisinde yolcu olarak bulunan G.A.. M.Ö., S.K., T.Ö ve H Ö. Yaralandı.
Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
Ayrancı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı.
Ayrancı ilçesi Kayaonü köyünde, A.Y. yönetimindeki motosiklet ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu yola devrildi.
Kazada yaralanan sürücü Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.
Karaman’da meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı. 
Karaman-Bucakkışla yolu 15 kilometresinde T.K. yönetiminde bulunan 06 EC 2693 plakalı araç ile seyir halinde iken aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole devrildi.
Kazada yaralanan sürücü, Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. 
Karaman’da meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı. 
Yılangömü köy yolu 10 kilometresinde O.A. yönetiminde bulunan 70 ET 587 plakalı araç ile seyir halinde iken aracın direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole devrildi.
Kazada, araç sürücü ile araçta yolcu olarak bulunan M.K. yaralandı. Karaman Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. 
Haber;İsmail Dikbaş