TORNACILAR ODASI..

TAKİP ET

İl sanayisi sitelerinde faaliyet gösteren Karamanlı torna ve tesviyeciler, Oda'nın organize ettiği Arabaş-ı Gecesinde bir araya geldi.

TORNACILAR ÇORBA VE ÇİĞ KÖFTE ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği başkanı Bayram UYSAL Tornacılar, Kaynakçılar, Oto Motor v.b. Tamirciler Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Arabaşı gecesine katıldı.
Programda bir konuşma yapan oda başkanı ve Esnaf Odaları Birliği başkan vekili Cemal Özbay, “Arabaşı gecemizi geleneksel olarak 4 yıldır yapıyoruz. Bu vesileyle meslekte uzun yıllar emeği geçmiş olan ustalarımıza plaket takdim edeceğiz. Davetimize icabet edip gelen tüm esnaf ve sanatkarlarımıza çok teşekkür ediyorum.”dedi.
Birlik başkanı Bayram Uysal, Tornacılar Odası başkanı Cemal özbay, Elektrikçiler Odası başkanı Şuayip Dik, Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi başkanı Recep Kökes, Oda yönetim kurulu üyeleri tarafından mesleğinde uzun yıllar hizmeti olan esnaf ve sanatkarlarımıza plaket takdim edildi.
Program Arabaşı ve çiğ köfte ikramıyla birlikte, sanatçılarımızın türküleri eşliğinde sona erdi. Programa oda başkanları ile birlikte yaklaşık 700 kişi katıldı.