Toplum Destekli Polislik Şubesi...

TAKİP ET

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), ..

MİNİK ÖĞRENCİLERE TİYATRO EŞLİĞİNDE TOPLUM DESTEKLİ POLİSLİK

Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubesi, Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ), Milli Eğitim Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen 'Çocuklarımız Umutlarımız Yarınlarımız' projesi kapsamında KMÜ’de 'Mavi Ada' adlı tiyatro oyunu sahne aldı.
KMÜ Sinema ve Tiyatro Öğrenci Topluluğu tarafından hazırlanan tiyatro etkinliğine anaokulu öğrencileriyle, ilkokul bir ve ikinci sınıf öğrencileri katıldı. Tekne ile gezerken geçirdikleri kaza sonucunda mavi adaya düşen çocukların yaşadığı maceraları konu alan tiyatro gösterisi ile çocuklara iyiliğin kötülüğü her zaman alt edeceği mesajı verildi. 
Üç gün süren etkinlik boyunca çocuklar keyifli dakikalar geçirirken polis amcalarıyla da yakın diyalog kurdular. Etkinlik kapsamında toplam 2 bin 500 minik öğrenciye Toplum Destekli Polislerce bilgilendirici sunumlarla birlikte kişisel güvenlik önlemleri ve toplumsal kurallara uyum konularında hatırlatmalar yapıldı.