TOKTAY'DAN TARIM MÜDÜRÜNE ZİYARET

TAKİP ET

KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY'DAN TARIM İL MÜDÜRÜ'NE ZİYARET

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay Karaman İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne atanan Orhan Özçalık’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KTSO Başkanı Toktay ; Karaman tarımının daha ileri seviyelere taşınmasında işbirliğinin önemine değinerek, İl Müdürü Orhan Özçalık’a yeni görevinde başarılar diledi. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızla, yöneticilerimizle iyi bir uyum içindeyiz. Bizlerin öncelikli hedefi daha çok kalkınan ve sürekli büyüyen bir Karaman inşa etmek. Yürüttüğümüz tüm çalışmalar ve çabamız kentimizin daha iyi noktalara gelmesi için. Bu konuda her kesimle, her kurumla el birliği ile gönül birliği ile çalışmaya ayrı bir özen gösteriyoruz” dedi.
İl Müdürü Özçalık ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Karaman’ın tarım alanında bölgenin merkezi olma yolunda önemli atılımlar yaptığını ve İl Müdürlüğü olarak bu konuda her türlü destek ve çabayı gösterdiklerini, birlikte uyum içinde ilimize en iyi hizmetleri vermeye çalışacaklarını belirterek ziyaretten dolayı Başkan Toktay'a teşekkür etti.