TOKİ, Sudurağı'nda 6 Adet İş Yerini Satışa Çıkarıyor

TAKİP ET

Karaman İli Merkez ilçesi Sudurağı beldesi 221 konut, 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami projesi içerisinde yer alan ticaret merkezinde bulunan 6 adet işyeri TOKİ tarafından açık artırma usulüyle satışa çıkarıldı.

Açık artırmaya ilişkin bankacılık hizmetleri, Türkiye Halk Bankası ve T.C. Ziraat Bankası tarafından yürütülecek. Başvurular ve teminatlar, bu bankaların tüm şubeleri aracılığıyla kabul edilecek. Bununla birlikte teklif alma sonrası gayrimenkul satış sözleşmesi imzalatma işlemleri de yine aynı bankalar tarafından belirlenecek temerrüz şubeler aracılığı ile yürütülecek. Ayrıntılı bilgilere, "www.toki.gov.tr" ile "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adreslerinden ve "444 86 54" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Karaman’da satışı yapılacak olan gayrimenkullerin ihalesi 6-7 Ekim’de Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonunda internet bağlantıları ile saat 10.30’da yapılacak olan açık artırma usulü ile olacak.

6-7 Ekim 2021 tarihlerinde satışa sunulan işyerleri yüzde 10 veya yüzde 25 peşinat ile 120 ya da 180 ay vadeyle alınabilecek.