TOBB Fen Lisesi 4. Ulusal Bilim Kampi'nda Karaman'ı temsil edecek

TAKİP ET

TOBB Fen Lisesi’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi; “Özel Program ve Proje Uygulayan Eğitim Kurumlarının (ProjeOkulları) yönetici, öğretmen ve öğrencileri arasındaki iletişim ve etkileşimi artırmak, öğrencilerin gözlem, keşif, sorgulama, problem çözmeye model oluşturma becerilerini geliştirmek ve onları bilimsel çalışma yapmaya teşvik etmek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Necmettin Erbakan Üniversitesi işbirliğinde, Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ev sahipliği, Meram Fen Lisesi Koordinatörlüğünde 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 4. Ulusal Bilim Kampı'nın açılış programı, 11 Şubat 2020 tarihinde Konya Dedeman Otel'de yapıldı.

Karaman TOBB Fen Lisesi olarak okulumuz 9.sınıf öğrencileri Meral KELEŞ, Alanur DİNÇ, Danışman Öğretmen Abdullah ARDIÇ ve Okul Müdür Yardımcısı Cemal GÜRENCİ'den oluşan bir ekipile katıldığımız 4. Ulusal Bilim Kampı'nda, verilen eğitimlere katılan ekibimiz; "Yenilikçi Gıda İşletme Teknolojileri ve Gıda Biyoteknolojisi" alanında proje çalışması gerçekleştirecektir.

20 Nisan 2020 tarihinde finali gerçekleştirilecek olan Ulusal Bilim Kampı'nda okulumuzu ve ilimizi temsil edecek ekibimize çalışmalarında başarılar diliyoruz.”