Timsal Kazımkarabekir Köymen..

TAKİP ET

Kurtuluş savaşının unutulma kahramanlarından unutulmaz kumandan Kazımkarabekir Paşa'nın kızı..

Timsal Kazımkarabekir Köymen, İstanbul’da Karamanlı öğrencilerinin de yer aldığı toplantıda hemşehrileri ile bir araya geldi
Timsal Karabekir hanıfendi İKEV İstanbul Karamanlılar Vakfı Başkanlığınca organize edilen öğrenci yemeğinde vakıf yöneticileri ve Karamanlı öğrencilerle buluştu.
Timsal Karabekir Köymen, İKEV’in öğrenci yemeğinde yaptığı konuşmada Babası Kazım Karabekir Paşa'nın, Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile yaşadığı bazı anılarını paylaştı. Konuşmasının sonunda "Vatan bölünmez, Türk milleti bölünmez" haykırışıyla katılımcıları duygulandırdı. KARYAD Başkanı Veli Bozkır’da Timsal hanımla günün anısına fotoğraf çekinerek; “Sizlerle aynı sofrayı paylaşmak aynı havayı solumak bizler için büyük bir mutluluk. Timsal Karabekir ablacığım Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Ellerinizden öpüyor sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”dedi.
Yine İstanbul Karamanlılar Vakfınca öğrenci toplantısında Yrd. Doç. Dr. Ali Güler de  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ile ilgili belgelere dayalı güzel aydınlatıcı bir sunum yaptı.