Ticaret Borsası iftarda buluştu

TAKİP ET

Karaman Ticaret Borsası üyeleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Karaman Ticaret Borsası Grand Karaman Otel’de verilen iftar yemeğinde üyeleri ile bir araya geldi. Geleneksel olarak her yıl düzenlenen İftar yemeğine Karaman Valisi Fahri Meral, Karaman Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve davetliler katıldı.
Karaman Ticaret Borsası Başkanı Ekrem Çavaş, iftar yemeğine katılan misafirlere teşekkür ederek “ Sayın Valim, Sayın Belediye Başkan Vekilim, Kurumlarımızın değerli müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları ile Oda ve Borsalarımızın değerli Başkan ve Yöneticileri, Borsamızın değerli Üyeleri ve Basınımızın kıymetli Temsilcileri, Hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Borsamızın düzenlemiş olduğu geleneksel iftar yemeği programında sizlerle bir araya gelmekten büyük bir onur ve memnuniyet duyuyorum.” dedi.

Ramazan Bayramını Kutladı
Borsa Başkanı Ekrem Çavaş, konuşmasında Ramazan ayının güzelliklerine işaret ederek, “Maddi ve manevi birçok güzelliğin yaşandığı ramazan ayı; daima insanlığı aydınlatan, rehberliğiyle insanlığı doğru yola götüren, getirdiği erdem ve ahlak ilkeleriyle her zaman taze kalan kutsal kitabımızın indirildiği bir aydır.  Bu ayda, bizler sabrın, cömertliğin ve paylaşımın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha idrak ederiz. Ramazan ayı; toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların güçlendiği bir aydır.  Bu duygu ve düşüncelerle siz değerli misafirlerimize, tekrar hoş geldiniz diyor, ramazanınızı ve ramazan bayramınızı şimdiden kutluyor, ülkemize ve tüm insanlığa mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.” şeklinde konuştu.