TEMA Vakfı Başkanı Deniz Ataç Karaman'a Geliyor

TAKİP ET

TEMA Vakfı Karaman İl Temsilcisi Halil Başkalkan, 81 ilde bir milyon 100 bini aşkın gönüllüsü ile saha çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Başkalkan, “TEMA Vakfı, erozyon ve çölleşme tehlikesine karşı toplumsal duyarlılığı ve farkındalığı artırmak üzere çalışan gönüllü bir sivil toplum kuruluşudur. Ülke genelinde 81 il, 283 ilçe, 77 mahalle ve 144 üniversite olmak üzere toplam 585 noktada, 1.100.000'i aşkın gönüllüsünün desteğiyle çalışmalarını sürdürmektedir. Vakfımız, ülke çapında başta topraklarımız olmak üzere doğal varlıklarımızın korunması için farkındalık oluşturmak ve orman varlığımızın artırılması amacıyla İl Temsilcilikleri, İlçe/Mahalle Sorumlulukları ve üniversitelerdeki Genç TEMA gönüllüleri ile her yıl fidan dikim etkinlikleri gerçekleştirmektedir” dedi.

Başkalkan, Konya Orman Bölge Müdürlüğü ve Karaman Orman İşletme Müdürlüğü iş birliği ile TEMA Vakfı Karaman İl Temsilciliği tarafından 25 Nisan Perşembe günü 13.00 - 14.30 saatleri arasında Ayrancı İlçesi Ambar köyü ağaçlandırma sahasında fidan dikim etkinliği gerçekleştirileceğini ifade ederek bu etkinliğe TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç, Saha ve Gönüllülük Bölüm Başkanı Zeynep Burcu Altug ve TEMA Vakfı gönüllülerinin katılacağını söyledi.