Tema Köylerde Öğrencilere Fidan Dağıttı

TAKİP ET

Köylerde Çocuklarımız var okulları var Karaman TEMA İl Temsilciliğimiz olarak bizde Meşe Palamudu toplama etkinliğini bir köyde yapalım İstedik

TEMA Vakfı Karaman Temsilciliği Köylerdeki öğrencilere de Doğa Sevgisi aşılama çalışmaları kapsamında Çoğlu Köyüne giderek Köydeki İlk ve Ortaokul öğrencilerine fidan dağıttı ve Meşe Palamudu ağacı ve meyvesi Palamudu tanıttı.

Vakıftan yapılan açıklamada; “Köylerde Çocuklarımız var okulları var Karaman TEMA İl Temsilciliğimiz olarak bizde Meşe Palamudu toplama etkinliğini bir köyde yapalım İstedik ve ovamızda fazla ağacın olmadığı bir köy seçerek Çoğlu köyüne hareket ettik.

Temsilci yardımcımız Nazan Küçük ve Merkez İlçe Sorumlusu yardımcımız Nurdagül Öztürk ile birlikte Köyde İl Temsilcimiz Halil Başkalkan’nın ilkokul arkadaşı Teyfik Saraçoğlu karşıladı bizi. Çoğlu köyü ilk ve ortaokuluna geçtik, Okul Müdürümüzün bizden talebi olan geleceğe nefes olacak fidanları indirip teslim ettik.

8. Sınıflara İl Temsilcimiz TEMA Vakfımızın tanıtımını yaparak yaşam kaynaklarımızın koruma konusunu anlattı ve çocuklarımızı TEMA Gönüllüsü olmaya davet etti.

Çocuklarımızla birlikte araziye hareket ederek Meşe ağacının tanıtımını ve meyvesi palamutlarını anlattı. İl Temsilcimiz Palamutları toprağa verilmek üzere çocuklardan söz aldı.” denildi.




TEMA Karaman