TEKVANDO HAZIRLIK KAMPLARI

TAKİP ET

Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can açıklamasında şöyle dedi; 'Gençlik Spor Genel Müdürlüğünce organize edilen ve Spor Bakanlığınca denetlenen Türkiye Olimpiyat Hazırlık kampları Türkiye'nin yedi bölgesinde başladı.

Taekwondo branşında belirlenen sporcular bakanlığın onayı ile kamplara alındı. Bakanlığın belirlediği kriterlerde seçilen sporcularda aranan Dünya ve Avrupa şampiyonalarında ilk üçe girmek. Dünya ve Avrupa şampiyonasına katılmak. Türkiye şampiyonalarında ilk üçe girmek şeklinde belirlenen sporcular içerisinde Olimpiyat adayları seçildi.

Karaman ilimizden Performans S.K. Sporcusu 1997 doğumlu Milli sporcumuz Beyza Ceran seçildi. İlimizde Taekwondo alanında gösterilen başarılarda Uluslararası Balkan Avrupa ve Dünya şampiyonalarında alınan başarıların ardından hedef olarak Olimpiyatlara sporcu verebilmek için yoğun bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir.
Geldiği günden bu yana Spora büyük bir destek veren ve Manevi desteğini her zaman bizlere hissettiren Sayın Valimiz Murat Koca  ve Spor İl Müdürümüz Hayati Kısacık sporda verdikleri katkıların bizlerin de çabalarını daha da arttırmaktadır. 
Sponsorumuz Duru Bulgur’un Maddi ve Manevi destekleri  ile 2020 Olimpiyatlarını hedef aldık ve bu doğrultuda aralıksız çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bu desteklerden dolayı Velilerimiz ve Sporcularımız adına çok teşekkür ediyoruz.”