Tanışma toplantısı gerçekleştirdi

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Gençlik Kulübü Topluluğu üniversite öğrencilerine yönelik bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 

Topluluk 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında çalışmalarına başlayarak öğrenciler ile buluştu. 
KMÜ SKS binası Çalıştay Salonunda toplanan topluluk yöneticileri, Karamanlı gençlere ve KMÜ öğrencileri ile bir tanışma toplantısı gerçekleştirdi. 
Yoğun katılım ile gerçekleşen tanışma toplantısında etkinlik yöneticisi Hidayet Aktoraman’ın konuşması ile başladı. Derneğin ve üniversite öğrenci topluluğun geçmiş dönemde yaptığı başarılı çalışmaları bu sene de hızla faaliyete geçeceğini ve bu dönemde yeni üyeler ile yeni yurt dışı erasmus programlarının olacağı söylendi. 
Gerçekleştirilmiş olan Erasmus, Gençlik Pasaportu ve World Cafe etkinlikleri katılımcılardan tam not aldı. 
Karaman’da üniversite hayatına devam eden öğrenci Sedef Büyükboyacı derneğin ve üniversite topluluğunun geçmişte yaptıkları başarılı çalışmalar ve kolay yurt dışı imkanlarını gördüğünü, bu imkanların çok etkileyici ve dikkat çekici olduğunu söyledi. 
Tanışma etkinliği hakkında konuşmasına devam eden Büyükboyacı, “Karaman’ın dezavantajlı bir şehir olmasına rağmen Karaman Gençlik Kulübü Derneği ve üniversite öğrencilerine ulaşmak için kurulan öğrenci topluluğu, bu dezavantajları en aşağıya çekiyor. Bizler için bu etkinlik çok yararlı oldu. Bu büyüleyici projelerde yer almak için ben de sabırsızlanıyorum. Bütün gençleri bu topluluğa üye olmaya, aktif bir şekilde çalışmaya dahil olmayı ve çalışmalarını yakından görmeye davet ediyorum.” Dedi.



karaman toplantı