Takım Kaptanı Çelik: Bu Saatten Sonra İdmanlarımız Play Off'a Yönelik Olacak

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A grubundaki temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, bu sezon gösterdiği başarılı performansıyla Süper Lige göz kırpıyor.

Ligde oynadığı 13 karşılaşmadan 9 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 18 puanla ikinci sırada yer alarak Play Off’a katılmayı garantileyen temsilcimiz ligdeki son maçını 10 Mart Pazar günü Eyüpsultan Belediyesi Göktürk Hentbol ile oynayacak.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü’nün elde ettiği bu başarıda büyük katkısı olan ve attığı 115 golle gol kraliçeliğine göz kırpan Takım Kaptanı Saliha Hatun Çelik bir değerlendirmede bulundu.

Çelik, “Play-off’larda olmaktan mutluluk duyuyoruz. Takım arkadaşlarım ve hocalarım ile uzun bir süreç sonucu play-off’ta olmaya hak kazandık. Emeği geçen herkesin eline sağlık. 2. Devre maçlarında takımın yaş ortalaması oldukça düştü. Bu durum bizlerin saha içerisinde birlikteliğini, motivasyonunu daha fazla yükseltti. Bu saatten sonra yapacağımız idmanlar play-off’a yönelik olacak. Mental ve fiziksel olarak kendimizi bu zorlu, seyir zevki yüksek turnuva için hazırlayacağız. Bu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen ana sponsorumuz Kırbıyık Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Şahin Kırbıyık'a armağan ediyor ve teşekkür ediyorum. Sakatlıksız başarılı bir mücadele olmasını umuyorum. Katılacak olan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Hentbol Saliha Hatun Çelik Play Off maç