Takar Esnaf Odaları Birliğini ziyaret etti

TAKİP ET

Karaman Halkbank Merkez Şube Müdürü Muzaffer Takar ve Kobi Müşteri İlişkileri yetkilisi Kerim Çetin, Karaman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne iadeyi ziyarette bulundu. 

Ziyaret sırasında Birlik Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal, yönetim kurulu üyesi Şuayip Dik ile Genel Sekreter H. İbrahim İncekara’da hazır bulundu. 

Karaman ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Uysal “Daha önce sizi ziyaretimizde de bahsettiğimiz gibi İlimizde birliğimize bağlı 16 esnaf odamız ve yaklaşık 7.500 esnaf ve sanatkarımız var. 16 Esnaf Odamız Halk Bankası ile iş ve işlemlerini yürütüyor. Esnaflarımızın büyük bir bölümü de Halkbank ile çalışıyor. Biz Halkbank'ın hizmetlerinden, ilgi ve alakanızdan memnunuz.” dedi.

Halkbank Müdürü Muzaffer Takar’da konuşmasında; “Ben Karaman’a geleli kısa bir süre olmasına rağmen sizlerden, esnaf ve sanatkarlarımızdan çok memnunum. Bankamız sizlere ve esnaflarımıza hizmet etmeye, kredi desteği vermeye hazırdır. Zaten pandemi süreci içerisinde devletimizin almış olduğu kararla esnaflarımıza yardımcı olduk, çok düşük faizli ve ödeme şartları çok uygun olan kredi verdik. 16 Esnaf Odamız ve 7.500 esnafımıza hizmet etmekten gurur duyarız.” dedi.

Ziyaret karşılıklı iyi niyet ve dileklerle sona erdi.