Taekwondo ve Bisiklette Tam Hız İleri

TAKİP ET

6-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya Belek de yapılmakta olan Turkişhopen Uluslar Arası Taekwondo Şampiyonası Paraolimpik Dünya şampiyonası ve Başkanlık Kupası adı altında yapılan yüzün üzerinde ülke ve 4000 sporcunun yarıştığı Şampiyonada Karamanlı sporcularımızdan 9 sporcu Milli Takımlar adına yarışırken 4 antrenörümüzde Milli Takım adına görev aldı.

Taekwondo İl Temsilcisi Ali Can verdiği bilgilerde

   Karaman Kulüpleri olarak 2019 yılına çok büyük başarılarla başlamamız ve Milli takımlara 9 sporcu vermenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ayrıca 4 Antrenörümüzün de Milli takımda yer alması bu başarının en iyi kanıtı olmakta.

   Duru Bulgur Performans S.K. olarak bu yıl hedeflerimizde olan Ulusal ve Uluslararası arenalarda İlimizi ve Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek ve yeni şampiyonlar çıkarmaktır. Duru Bulgur Sponsorluğunda devam eden çalışmalarımız aralıksız sürmekte. 2019 Yılı içinde devam eden ve Taekwondo ile birlikte Bisiklet Ftness ve Bedensel Engelliler Bilek Güreşi gibi bıranşlarda da büyük başarılara imza atılmaktadır.

    Bisiklette Olimpiyat Puanları Alıyoruz

  9-10 Şubat 2019 tarihlerinde Alanya da  yapılan Uluslararası Vole Gramfonda yarışlarına Türkiye ile birlikte Belarus, Estonya, Kazakistan, Ukrayna, Rusya, Özbekistan, Belçika, İsrail, Bahreyn, ve Irak katıldı. İl gün 70 Km. de  yapılan yarışmalarda Antrenörlüğünü Barış Ünlü hocamızın yaptığı Duru Bulgur Performans S.K. Sporcusu Azize Bekar birinci olurken ikinciliğide aynı kulübümüzden Dilara Şahin aldı Rusya üçüncü olarak yarışmaları bitirdi.

İkinci gün 40 Km. de yapılan yarışlarında yine Duru Bulgur Performans sporcusu Azize Bekar büyük bir başarı göstererek Rusya’nın önünde birincilik kürsüsüne çıkmayı başarırken üçüncülük ise yine karaman kulüplerimizde Ekstrem Bisikletci ve Doğa Sporları S.K. aldı.

Bu başarılarda Kulübümüze ve Sporcularımıza desteğini esirgemeyen Sponsorumuz Duru Bulgur A.Ş.  Gençlik Spor İl Müdürümüze Velilerimiz ve  Sporcularımız adına teşekkür ediyoruz.