Taekwondo'da Karaman'a 2024'ün ilk Uluslararası Madalyaları geldi

TAKİP ET

8-14 Şubat 2024 tarihleri arası 11 Turkishopen Uluslararası Taekwondo Şampiyonası Antalya'da yapıldı.

60 ülkeden 1900 sporcunun katıldığı şampiyonada ilimizi ve ülkemizi temsil eden Duru Bulgur Performans Spor Kulübü sporcularından 44 Kg. da Aleyna Nur İli zorlu rakiplerini yenerek yarı finale yükselerek Özbekistanlı rakibiyle karşılaştı ve sayı farkı ile yenilerek genç bayanlarda ülkemize ve ilimize Bronz madalya kazandırdı.

Genç erkeklerde yarışan diğer Kulüp sporcusu Mahmut İnan ise 55 Kg’da zorlu maçlar sonucunda yarı finale kadar yükselerek ikinci Bronz madalyayı kazanan sporcu oldu.

Duru Bulgur Performans Spor Kulübü antrenörü Ali Can, “Dünya sıralamasında puanlar veren bu büyük organizasyonda büyük çaba gösterin sporcularımıza ve ailelerine çok teşekkür ediyorum ayrıca bizlere desteğini esirgemeyen sponsorumuz Duru Bulgur Yönetimine ve İl Müdürümüz Ali Osman Bebek beye teşekkür ediyorum. Avrupa ve Dünya şampiyonalarında aldığımız birçok madalyanın yanına birde Olimpiyat madalyası koymak en büyük hedefimiz bunu başarabilmek için elimizden gelen bütün çabalarımız ve gayretimiz azmimiz devam ediyor” dedi.



Duru Bulgur Performans Spor Kulübü bronz madalya Aleyna Nur İli Mahmut İnan Ali Can