Süper Lig'den önce Son Çıkış

TAKİP ET

Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligini 18 puanla ikinci sırada tamamlayan ve Giresun'da 14-16 Nisan tarihlerinde yapılan Play-Off maçlarında da oynadığı üç karşılaşmadan ikisini kazanarak grubu ikinci sırada tamamlayarak dörtlü final oynamaya hak kazanan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü, Hentbol Süper Lig yolunda son engeli aşmak için sahaya çıkacak.

27-29 Nisan tarihlerinde Ankara’da THF Prof. Dr. Yaşar Sevim Hentbol Salonunda oynanacak olan dörtlü final müsabakalarında A ve B grubunun liderleriyle yapılacak maçlar sonunda birinci ve ikinci sırayı alan takımlar Süper Lige yükselecek.

Temsilcimiz Karaman Minik Atılım Spor Kulübü Ankara’da oynanacak olan dörtlü final maçlarının ilk gününde grubunun lideri Polatlı Belediyesi ile karşı karşıya gelecek. 27 Nisan Cumartesi günü saat 14.30’da oynanacak olan karşılaşmadan temsilcimiz galibiyetle ayrılıp Süper Lig yolunda avantaj yakalamak istiyor.

Sezon başından beri en büyük hedefleri Süper Lige çıkmak olan Karaman Minik Atılım Spor Kulübü tüm takım olarak bu hedefe kilitlendi. Sıfır destekle bu noktaya kadar gelmeyi başaran temsilcimiz bu meşakkatli yolun Süper Lige açılmasını amaçlıyor.

Ankara’da oynanacak olan dörtlü final müsabakalarının programı şöyle;

27 Nisan 2024 Cumartesi

14:30 Polatlı Belediyesi vs. Karaman Minik Atılım S.K

16:30 Ortahisar Belediyesi vs. Kırşehir Belediyesi

28 Nisan 2024 Pazar

14:30 Polatlı Belediyesi vs. Kırşehir Belediyesi

16:30 Ortahisar Belediyesi vs. Karaman Minik Atılım S.K

29 Nisan 2024 Pazartesi

13:00 Kırşehir Belediyesi vs. Karaman Minik Atılım S.K

15:00 Polatlı Belediyesi vs. Ortahisar Belediyesi