SÜLEYMAN DEMİREL İÇİN KARAMAN'DA MEVLİD OKUTULACAK

TAKİP ET

Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk siyasi tarihinin unutulmaz isimlerinden Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı Doğru Yol Partisi Kurucusu Süleyman Demirel için Karaman'da mevlid okutulacak.


    Geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz Türk siyasi tarihinin unutulmaz isimlerinden Türkiye Cumhuriyeti 9. Cumhurbaşkanı Doğru Yol Partisi Kurucusu Süleyman Demirel için Karaman’da mevlid okutulacak.
    Karaman’da bugün ikindi namazı öncesinde Merkez Aktekke Cami başta olmak üzere merkezdeki camilerde merhum Süleyman Demirel’in ruhuna mevlid okutulacak.
    Mevlid programı için Karaman’da ilgili makamlara dilekçe veren Karaman 24. Dönem Demokrat Parti Milletvekili Adayı Mümtaz Kartal halkı mevlid programına davet etti.
    Türk siyasetinde merhum Süleyman Demirel’in ülke için yaptığı hizmetler ve bıraktığı eserlerin yadırganamayacağını ifade eden Kartal;
    “Türkiye “Baba”sını kaybetti. Acımız dünkü kadar taze. Onun anısına şimdi de memleketimiz Karaman’da davasına gönül vermiş tüm hemşehrilerimiz ve sevenlerini mevlid programına bekliyoruz. Demirel sadece bu ülkeye hizmet etmenin yanında bugünkü siyasetçilerde ondan çok şey öğrendi. Tekrar 9. Cumhurbaşkanımız merhum Süleyman Demirel’i bir kez daha yad eder, yüce Allah’dan rahmet, yakınları ve sevenleri ile Türk milletinin başı sağolsun.”dedi.