Sudurağı Belediyesi'nden TOKİ konutlarıyla ilgili açıklama

TAKİP ET

Sudurağı Belediyesi, beldeye yapılan TOKİ konutlarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Belediyeden yapılan açıklamada, "Belediyemizde yapımı devam eden TOKİ konutlarının teslimi ile ilgili gecikmelerin Belediye tarafından kaynaklandığı yönündeki asılsız söylentilere cevap olarak: Söz konusu 221 adet konut ve 2 adet ticaret merkezi ve 1 adet cami inşaatı projesi ile ilgili Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Geçici Kabul Komisyonu tarafından 08/09/2021-10/09/2021 tarihleri arasında yüklenici tarafından yapılan işler, geçici kabul bakımından incelenmiş ve geçici kabule engel olacak eksik, kusur ve arızalar tespit edilmiştir.

Geçici Kabul Komisyonu tarafından tespit edilen noksan ve kusurlu işlerin giderilmesi için yüklenici firmaya 11/09/2021 tarihinden itibaren 45 (kırkbeş) gün süre verilmiştir.

Bu süre 25/10/2021 tarihinde sona erecektir. Bu durumda geçici kabul ve konut teslimlerinde yaşanan gecikmeler yüklenici inşaat firmasının noksan ve kusurlu işlerinden kaynaklanmakta olup Belediyemizin herhangi bir engellemesi ve müdahalesi söz konusu değildir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.