SÖZKESEN VE SAMUR'DAN TEBRİK MESAJI

TAKİP ET

Devlet eski Bakanı, hemşehrimiz Lütfi Elvan'ın 65. Hükümette Kalkınma Bakanlığı görevine getirilmesi nedeni ile

Ermenek Belediye Başkanı Uğur Sözkesen ve Sarıveliler Belediye Başkanı Hayri Samur birer tebrik mesajı yayınladılar.

Ermenek Belediye Başkanı Sözkesen mesajında şöyle dedi; “Sayın Binali Yıldırım başkanlığında oluşan yeni bakanlar kuruluna değerli hemşerimiz Lütfi Elvan’ın Kalkınma Bakanı olarak atanması bizleri mutlu etmiştir. Teveccühlerinden dolayı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, şahsım ve Ermenekli hemşerilerim adına teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başbakanımız ve yeni bakanlar kurulunda görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. 
Öte yandan Sayın Lütfi Elvan’ı Kalkınma Bakanı olmasından dolayı tebrik ediyor, yeni görevinin; kendisine, ailesine, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.
Ülkemiz için önemli kazanımlar oluşması temennimle…”
Sarıveliler Belediye Başkanı n Hayri Samur ise yayınladığı tebrik mesajında şu ifadelere yer verdi;” Başta Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere 65. Hükümetin Bakanlar Kurulu'nda yer alan Ulaştırma Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı ve Başbakan Yardımcılığı gibi önemli görevleri yürüten değerli hemşehrimiz Sayın Lütfi Elvan beyin, Kalkınma Bakanı olarak atanması, bölgemizin medarı iftiharı Mevlüt Çavuşoğlunun ise Dışişleri Bakanlığı gibi önemli bir göreve getirilmiş olması tüm hemşehrilerim gibi benide çok mutlu etti”.
Taşelinin gururu 64. Hükümetin Başbakanı Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na ülkemize ve milletimize yaptığı güzel hizmetlerden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanımız Sayın Samur,” Sayın Başbakanımız ve yeni bakanlar kurulunda görev alan tüm bakanlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.
Kişilikleri ve beyefendiliklerinin yanı sıra dürüst siyasetçi olmalarından dolayı, bölgemizin medarı iftiharı Kalkınma Bakanımız Sayın Elvan’ı ve Dışişleri Bakanımız Sayın Çavuşoğlu’nu kutlar, yeni görevinin; kendisine, ailesine, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.
65. Hükümetimize bundan sonraki çalışmalarında başarılar diler, saygılarımı sunarım. Allah yardımcıları olsun” dedi.