Sözkesen Ermenek'i Zorlu'ya teslim etti

TAKİP ET

Mazbatasını alan Ermenek'in yeni Belediye Başkanı Atilla Zorlu Ermenek Belediyesinde gerçekleştirilen Belediye Başkanlığı devir teslim töreninde mevcut Başkan Uğur Sözkesen'den Ermenek Belediye Başkanlığı makamını devraldı

31 Mart günü yapılan Mahalli İdareler Seçimi'nde  İYİ Parti adayı Atilla Zorlu, 3375  oyla belediye başkanlığını kazandı. Ak Parti adayı mevcut başkan Uğur Sözkesen de 2254 oy aldı. Belediye başkanlığını kazanan Atilla Zorlu, İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını aldı. Mazbata töreninden bir gün sonra (4 Mart Perşembe) Ermenek Belediyesi’nde Belediye Başkanlığı devir teslim töreni gerçekleşti. Törende Ermenek Belediye Başkanlığı makamını Uğur Sözkesen’den teslim alan Zorlu, “Belediyecilik bir hizmet yarışıdır. Uğur Bey 15 yıldır Ermenek’e hizmet vermiş, Ermenek’e şeklini vermiş başarılı bir belediye başkanıdır. Önümüzde böyle güzel bir rehber olduğu için biz de belediyecilik görevimizde kendisinden ve ekibinden çok faydalanacağımıza inanıyorum. Meclis üyelerimizin arasında da yine aynı şekilde çok tecrübeli arkadaşlar var. Biz şimdiye kadar ki seçim sürecimizi abi kardeş gibi atlattık. Bundan sonra da kendisine gereken saygısı ve sevgiyi her zaman göstereceğiz. Uğur Bey, Ermenek’teki izi ve emeği çok fazla olan bir ağabeyimiz. O anlamda kendisine çok teşekkür ediyorum.

YENİ BAŞKANI TEBRİK ETTİ

“Belediye başkanlığı süresince başarılı olması hepimizin temennisidir” diyen Sözkesen Ermenek’in yeni Belediye Başkanı Zorlu’yu tebrik ederek şöyle konuştu: “Ermenek zor bir bölge, coğrafyası zor bir bölge, ekonomik olarak geliri olmayan bir belediye ama buna rağmen hizmetlerimizde hiçbir eksilme olmadan görevimizi tamamladık. Atilla Başkanımın da aynı şekilde bu hizmetleri geliştirerek halkımıza vereceğinden hiç şüphemiz yok. Kendisine görevinde başarı diliyor, hayırlı olsun diyorum.

ZORLU ÇİÇEK YERİNE BAĞIŞ YAPIN

Başkan Zorlu mazbatasını aldıktan sonra kendisini tebrik etmek isteyenlere şu sözleri söylemişti: “Sevincimizi paylaşmak isteyen dostlarımızdan ricam çiçek göndermek yerine Ermenekli çocuklarımıza burs temin eden hemşeri derneklerimize bağış yaparsanız daha verimli olacağını düşünüyorum”