Soma beraberliği sonrasında Kastamonuspor'da Eriş'le yollar ayrıldı

TAKİP ET

Türkiye 2. Futbol Ligi Kırmızı grupta üst üste puan kayıpları yaşayan ve liderlikten üçüncü sıraya düşen GMG Kastamonuspor'da, son Somaspor beraberliği sonrasında Teknik Direktör Levent Eriş ile yollar ayrıldı.

Ligin ilk yarısını en yakın rakibine 7 puan farkla lider olarak kapatan ancak ikinci yarıda bu başarısını devam ettiremeyen GMG Kastamonuspor, arka arkaya aldığı mağlubiyet ve beraberliklerle liderliği kaybetti ve üçüncü sıraya geriledi. Yaşanan bu puan kayıplarının ardından Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün, Teknik Direktör Levent Eriş ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak GMG Kastamonuspor Başkanı Cengiz Aygün yaptığı açıklamada, "Büyük umutla başladığımız 2023-2024 sezonunun ilk devresini lider tamamlayıp, lakin ligin ikinci devresinde alınan, beklenmeyen sonuçların ardından sevgili kardeşim Levent Eriş ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırmış bulunmaktayız. Aslında bu bir yol ayrımı değil, ortak aşkımız GMG Kastamonuspor için daha güzel günlerin ilk adımıdır. Hocamız Levent Eriş’ten Gün Medya Grup bünyesinde sportif danışmanlık anlamında bilgilerimizi paylaşmayı sürdüreceğiz. Kıymetli dostum Levent Eriş ve ekibine kulübümüze vermiş oldukları katkılarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz" dedi.

Diğer taraftan Kastamonuspor’da Levent Eriş’ten boşalan Teknik Direktörlük için en son Amed Sportif Faaliyetleri çalıştıran Serdar Bozkurt ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

 


GMG Kastamonuspor Levent Eriş Serdar Bozkurt Cengiz Aygün