SMMMO'DAN MESLEKTAŞLARINA UZLAŞTIRMA EĞİTİMİNE DAVET

TAKİP ET

Karaman Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası Başkanlığından yapılan açıklamada;

TÜRMOB ile Ankara Üniversitesi arasında imzalanan protokol çerçevesinde muhasebe meslek mensuplarına ve aday muhasebe meslek mensuplarına yönelik “ Ceza Muhakemesinde Uzlaştırmacı Eğitimi” düzenlenecektir.

Ceza muhakemesinde Uzlaştırma Yönetmeliği çerçevesinde alternatif uyuşmazlık çözümü, iletişim ve müzakere becerileri ile yöntemlerini geliştirmeyi; mağdur, suçtan zarar gören, şüpheli yada sanık ile birlikte çalışmanın özel koşulları ve ceza adaleti sistemi hakkında bilgi sahibi olma hususlarında eğitim vermeyi amaçlar.
    Eğitime kimler katılabilir? Hukuk Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi, İktisat Fakültesi,
    Yukarıdaki fakültelerden (Örgün veya Açık Öğretim farkı gözetmeksizin) mezun olup aşağıdaki hukuk derslerinden en az ikisini almış olanlar; Anayasa Hukuku Ceza Hukuku (Genel Hükümler) Ceza Hukuku (Özel Hükümler) Ceza Muhakemesi Hukuku Hukuk Başlangıcı/Hukuka Giriş/Hukukun Temel Kavramları/Temel Hukuk Ticaret Hukuku İş Hukuku/İş Hukuku ve Sosyal Güvenlik Hukuku Borçlar Hukuku
    Eğitim İçeriği Uzlaştırma (20 Saat) Müzakere Teknikleri (8 Saat) İletişim (8 Saat) Uygulama (12 Saat) 36 Saat teorik + 12 saat uygulama olmak üzere 48 saat.
    Eğitim Katılım Ücreti 900 TL+ %8 KDV’dir. Bu ücret, aşağıda belirtilen hesaba, katılımcının TC kimlik numarası, adı soyadı ve eğitimin açık adı ( Ceza Muhakemesinde Uzlaştırma Eğitimi) belirtilerek ödenecektir.”denildi.