SİYASİ PARTİLER ALANLARA İNDİLER

TAKİP ET

24 Haziran Genel Seçimleri için Siyasi Partilerde netleşen Milletvekili adayları ile birlikte çalışmalar hızlandı.

Partiler Çalışmalarını sahaya inerek başlattılar ve öncelikle Karaman’daki STK’ları ziyaretleri ile ilk saha çalışmalarına start verdiler.

CHP ve MHP bu noktada önceki gün KTSO ve Ticaret Borsası’nı ziyaret ettiler.

CHP KTSO VE TİCARET BORSASI’NI ZİYARET ETTİ

Karaman Cumhuriyet Halk Partisi, seçim çalışmalarına Karaman Ticaret Borsası ve Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretiyle başlangıcı yaptı.

Ziyarete, CHP Karaman İl Başkanı Kadir Ergin, İlçe Başkanı Onur Irgat, Karaman 1.Sıra Milletvekili Adayı İsmail Atakan Ünver, 3.Sıra Milletvekili Adayı Yusuf Baştuğ, Kadın Kolları İl Başkanı Gülsen Kayserilioğlu ve il-ilçe yöneticileri katıldı.

Ticaret Borsasında Başkan Ekrem Çavaş, Meclis Başkanı Mustafa Uysal ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliği yaptığı, Ticaret ve Sanayi Odasında Başkan M. Gökhan Alkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin karşıladığı, CHP ziyaretinde seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar, Karaman'ın ihtiyaç ve sorunları değerlendirilerek, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Karaman’a hayır getirmesi dilekleri karşılıklı olarak paylaşıldı. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

Duru Bulgur'un sponsorluğunda düzenlenen 'İlkokullar İçin Yardımcı Ders Afişleri Sergisi' için Çeşmeli Kilise'ye geçen CHP heyeti, Türk eğitim sisteminde ilkokullarda kullanılan nostaljik yardımcı ders afişlerinden ve resimlerinden oluşan sergiyi gezdi.

MHP HEYETİ'NDEN KTSO’YA ZİYARET

Karaman Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları dolayısıyla Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Ziyarete, MHP Karaman İl Başkanı Oktay Yılmaz, İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, Karaman MHP Milletvekili Adayları Hüseyin Korkmaz, Turan Şener ve İl-İlçe yöneticileri katıldı.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan, Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ev sahipliği yaptığı ziyarette seçim dönemi, ülke gündemi, ekonomik sorunlar, Karaman'ın ihtiyaç ve sorunları değerlendirilerek, 24 Haziran seçimlerinin ülkemize ve Karaman’a hayır getirmesi dilekleri karşılıklı olarak paylaşıldı. Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.