SIRA DIŞI OKURLAR KAHVALTIDA BULUŞTULAR

TAKİP ET

Dr.Sadık Ahmet İlkokulu 4. sınıf öğretmenleri, velileri ve öğrencileri

"Kitap Okuma Etkinlikleri" kapsamında, Demosan Otelde Kahvaltı yaptılar. Kahvaltıya okul müdürü İbrahim Dağ, müdür yardımcısı Muhammmed Özcan, Proğram organizatörleri olarak 4.sınıf öğretmenleri; Burhanettin Saygılı, Zeynep Yılmazer, Meral Asanakutlu veliler, öğrenciler ve davetlilerden oluşan büyük bir topluluk katıldı.
    Kahvaltıdan sonra açıklama yapan Burhanettin Saygılı etkinliğe katılanlara teşekkür etti. Velileri düzenli olarak kitap okumalarından dolayı tebrik etti. Kitap okumalarının kendileri için faydalı olduğu gibi çocuklarına örnek olmalarının da çok mühim olduğunu belirtti. Okunan kitaplardan sonra yapılan sınavlarda başarılı olanlara başarı belgesi verildi.
    Muhammed Burçaklı adına belgeyi kızına okul müdürü İbrahim Dağ verdi. Dağ, kitap okuma etkinliklerinin devam edeceğini ve yazarlar getirtilerek konferanslar verileceğini belirtti.
    Yeter Feyza Arı'ya belgesini Mehmet Ali Arı, Yasemin Bulut'un belgesini Meral Asanakutlu, Hatice Soysal'ın belgesini Zeynep Yılmazer verdi. Yaklaşık üç saat süren toplantıda veliler ve misafirler sohbet ettiler. Öğrenciler keyifli ve eğlence dolu vakit geçirdiler.
Haber: Mustafa ÇETİN