Şimşek ve Anı Bisküvi ile Modern Çikolata Türkiye'nin 2. 500 Büyük Şirketleri Arasına Girdi

TAKİP ET

İstanbul Sanayi Odası, Türkiye'nin en büyük ikinci 500 sanayi kuruluşunu açıkladı. Listeye Karaman'dan Şimşek Bisküvi 55, Anı Bisküvi 93 ve Modern Çikolata 103. sıradan girdi.

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Gökhan Alkan “Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” arasına giren Karamanlı firmalarımız Şimşek Bisküvi A.Ş, Anı Bisküvi A.Ş, ve Modern Çikolata A.Ş'yi tebrik ederek teşekkür mesajı yayımladı.

Alkan, "İstanbul Sanayi Odası tarafından yaptırılan; 2020 Yılı araştırmasına göre Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Şimşek Bisküvi Gıda San. ve Tic. A.Ş 55. sırada, Anı Bisküvi, Gıda ve San. A.Ş 93. sırada ve Modern Çikolata Gıda San. ve Tic. A.Ş 103. sırada yer almıştır. İlimizin tanınması, ekonomik anlamda güçlenmesi, istihdama katkı sağlaması ve geleceğe emin adımlarla ilerlemesi adına bu sanayi kuruluşlarımızın listeye girmesi bizleri son derece gururlandırmıştır. Ülkemizde ve tüm dünyada salgını devam eden koronavirüsün bi an önce bitmesi ve yaşadığımız normalleşme dönemini en iyi şekilde atlatarak önümüzdeki yıllarda daha fazla firmamızın listede bulunması en büyük temennimizdir. Karaman Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu başarıda emeği geçen Firmalarımızın yetkililerini ve çalışanlarını tebrik eder; gelecek yıllarda daha üst sıralarda yer almalarını ve başarılarının devamını temenni ederim" ifadelerine yer verdi.




İso 2. 500 büyük Şirket araştırması karaman Şimşek bisküvi anı bisküvi modern Çikolata türkiye in 500 büyük sanayi kuruluşu