Silahlı Saldırıda yaralanan esnaf Çelik: İşletmemizin ve şahsımın yaşanan olayla ilgisi yoktur"

TAKİP ET

Karaman'da geçtiğimiz gün öğle saatlerinde 2. İstasyon Caddesi üzerinde bulunan giyim mağazasına düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan işletme sahibi Füreyd Çelik, saldırının kendisi ve işletmesiyle ilgisi olmadığını, mağazaya alışverişe gelen bir müşteriye düzenlendiğini söyledi.

Çelik, işletmeciliğini yaptığı giyim mağazasına alışveriş için gelen bir müşteriye düzenlenen silahlı saldırıda kendisinin de yaralandığını belirterek, “27 Eylül 2022 tarihinde işyerimizde müşterilerimize hizmet verdiğimiz esnada henüz emniyet tarafından isimleri açıklanmayan kişi ya da kişiler tarafından içeride alışveriş yapan müşterimize silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı esnasında seken kurşunlardan biri de bana isabet etti. Müşterimiz giyim alışverişini düzenli olarak mağazamızdan yapan tanıdığımız bir isim fakat saldırıyı gerçekleştiren kişileri tanımıyorum. İşletmemizin ve şahsımın yaşanan olayla ilgisi yoktur” açıklamasında bulundu.

Yaşanan bu elim olay nedeniyle mağdur ve son derece üzgün olduğunu belirten Çelik, silahlı saldırıyı gerçekleştirenlerin en kısa zamanda yakalanıp adli makamlarca en ağır cezaya çarptırılmalarını istedi.