"Sil Süpür" Operasyonunda 5 Kişi Daha Tutuklandı

TAKİP ET

Karaman'da uyuşturucunun önlenmesine yönelik olarak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonları devam ediyor.

Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde yürütülen “Sil Süpür” operasyonu çerçevesinde belirlenen adreslere yapılan operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 5 şahıs 22 Eylül Perşembe günü yakalanarak gözaltına alındı.

Şahısların ikametlerinde yapılan aramada ise 4 adet Neurontin hap, 7 adet Ecstacy, 54 adet Regapen hap, 2.65 gram Metamfetamin, 0.10 gram eroin, 16 gram esrar, 22 gram kenevir tohumu, 2 adet tabanca, 10 adet 9*19 mm fişek ile 3 adet bıçak ele geçirildi.

Yakalanan 5 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından bugün öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi. Şüpheliler B.D., F.Y., M.K, B.D. ve H.S. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Karaman Kapalı Cezaevine gönderildiler.

Geçtiğimiz Salı günü de yine aynı operasyon kapsamında 5 şahıs daha yakalanmış ve sevk edildikleri mahkemece Y.G., M.K. ve H.K. isimli şahıslar tutuklanarak cezaevine gönderilirken, B.K. adli kontrol şartı ile serbest, R.O. ise ev hapsi cezasına çarptırılmıştı.