SGK, Karaman'da 3 Adet Gayrimenkulü Satışa Çıkardı

TAKİP ET

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı çeşitli illerde mülkiyetinde bulunan 61 adet gayrimenkulü 11-20 Mayıs tarihlerinde yapılacak ihale ile satışa çıkarıyor. Karaman'da da 3 adet gayrimenkulün satışı 13 Mayıs 2022'de yapılacak.

İhaleye katılmak isteyenlerin taşınmazın ihale dokümanını, İdarenin adresinde bedelsiz olarak görebileceği ve satın alınmak istenilen gayrimenkul için belirlenen şartname satın alma bedeli ve teminat bedelini; tahsilata yetkili bankalara “Sosyal Güvenlik Kurumuna ödeme yapma” talebiyle müracaatta bulunarak, “Kurumsal Tahsilatlar” “SGK Mosip Sistemi” “Borca Karşılık Tahsilat” menüsünden TCKN veya Vergi Numarası ile 32 kodundan “Saymanlık Merkez Muhasebe” seçilerek
Şartname Bedeli/ Kesin Teminat yatırılarak, Kurumun İnşaat ve Emlak Daire Başkanlığının Adakale Sok.No.30 Kızılay/ANKARA adresinden veya taşınmazın bulunduğu Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünden alınmasının zorunlu olduğu belirtildi.
Karaman merkez Kırbağı mahallesinde bulunan arsaların şartname bedelinin 300 TL, muhammen bedellerinin ise 11.794.944.00 ile 3.874.019.50 TL arasında olduğu öğrenildi.