SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN EĞİTİM

TAKİP ET

Karaman SGK İl Müdürlüğü'nce 05.02.2016 tarihinde, İl Müdürlüğü Konferans salonunda Karaman İl ve İlçe Merkezlerinde faaliyet gösteren Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlere eğitim gerçekleştirildi.

SGK İl Müdürü Serdar Fındık, İl Müdür Yardımcısı Tayfun Tecer ve Prim Tahakkuk ve Tahsilat Servis Şefi Hüsnü BOSTAN tarafından verilen eğitimde; işyeri tescil işlemleri ile ihaleli ve özel bina inşaatlarında asgari işçilik tespitine ilişkin iş ve işlemler hakkındaki konularda bilgi verildi.

Eğitime; SMMMO Başkanı Rıfat Karaulu başta olmak üzere, oda üyeleri, İşveren temsilcileri ile kurum personelleri katıldı.
SGK İl Müdürü Serdar Fındık; Karaman SGK İL Müdürlüğü olarak Sosyal Güvenlik Paydaşlarına 2016 yılı içerisinde mevzuat çerçevesinde eğitimler vereceklerini ve de bu eğitimlerden ilkini Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirlere düzenlediklerini ifade etmiştir.
SMMMO Başkanı Rıfat Karaulu ifadesinde yapılan eğitimin çok faydalı olduğunu beyan ederek katkılarından dolayı başta Karaman SGK İl Müdürü Serdar Fındık olmak üzere eğitimi sunan diğer Kurum yetkililerine katkılarından dolayı teşekkür ederek kendilerine teşekkür belgesi takdim etmiştir.