SEVGİ EVLERİNE ANLAMLI ZİYARET

TAKİP ET

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi (KMÜ) Atatürkçü Düşünce Topluluğu Karaman sevgi evlerinde bulunan çocuklar ile "sevgiyle izliyoruz" etkinliğini gerçekleştirdi.

Sevgi evleri sakini her yaş grubundan çocukların ve gençlerin bulunduğu etkinlikte, sinema gösteriminin ardından, topluluk üyesi üniversiteli gençler ile birlikte çocuklar yemek yedikten sonra canlı müzik eşliğinde eğlendiler. Çocukların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.
ADT Başkanı Halil Ertap  yaptığı açıklamada “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi çocuklar geleceğimizin güvencesi, yasama sevincimizdir. Bugünün çocuklarını yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin görevidir. Bu sözlerden ilham alarak bu etkinliği düzenledik. Ülkemizin geleceğini gençlere emanet eden Atatürk'ün yolunda yürüyoruz. 
Kardeşlerimizle birlikte hoşça vakit geçirip, onları bir nebze mutlu etmek istedik. Güzel bir hafta sonu oldu bizlere bu imkanı veren kurum müdürümüze ve çalışanlarına, emeği geçen, bize bu yolda destek veren Karaman esnafı ve Atatürkçü büyüklerimize, topluluk üyesi genç arkadaşlarımıza  sonsuz teşekkür ediyorum. 
Etkinliklerimizin devamı gelecek, çünkü bir milletin ilerlemesindeki temel taş çocuklardır. Çocuklara gereken  değeri  verirseniz, ilgiyi şefkati gösterirseniz,  onlarda  bir gökkuşağı  edasıyla  geleceği  renklendireceklerdir. Ayrıca bizleri yalnız bırakmayan Karaman Halklis Örgütü ve  ADD Gençlik Kollarına teşekkür ederiz. Saygılarımla.” dedi.