Sertan Eser Futbol Okulunu ziyaret etti

TAKİP ET

Sertan Eser Karaman Beşiktaş Futbol Okulunu ziyaret etti

Beşiktaş'ın eski futbolcularından hemşehrimiz Sertan Eser Karaman Beşiktaş Futbol Okulunu ziyaret etti. 

Karaman'dan yetişip  Beşiktaş, Konyaspor, Adanaspor, Sakaryaspor, İstanbulspor, Malatyaspor, Gençlerbirliği, Büyükşehir Bld.Spor, ve Kasımpaşa formalarını giyerek uzun yıllar üst düzey futbol oynayan yıldız futbolcu şimdilerde antrenör olarak Türk futboluna hizmet etmekte. Kendisi daveti kırmayıp antrenmanı ziyaret etti. 

Sporcu çocuklara öğütler veren Sertan Eser "Beşiktaş forması giyenler yalan söylemezler, hile yapmazlar çok çalışırlar ahlaklı olurlar ve şerefiyle oynayıp hakkıyla kazanırlar bende sizler gibi bu sahalardan yetiştim çok çalıştım, hocalarımın sözlerini dinledim şu an bende antrenörlük yapıyorum sizlerin hayalinde ki birçok kupayı kaldırdım, çok değerli futbolcularla Şifo Mehmet, Rıza Çalımbay, Ali Gültiken ve Sergen ile aynı takımda yer aldım çok büyük hocalarla çalıştım Daum gibi sizlerde çok çalışarak başarabilirsiniz Karaman'da Beşiktaş Futbol okulunun olması sizler için büyük şans başkanlarınızın ve hocalarınızın azmini iyi değerlendirin, sizlerde Karaman'ımızı en iyi şekilde temsil edin" dedi.

Beşiktaş'ın alt yapı antrenörlüğünü de yapan yıldız isim birkaç öğrenci ile özel olarak ilgilendi. 

Karaman Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Şevket Varol, “Karaman Beşiktaş Futbol Okulu olarak kendisine yapmış olduğu nazik ziyaret için çok teşekkür ediyoruz. Karaman'da Beşiktaş'ımızı güçlü şekilde temsil edip, alt yapıya futbolcu yetiştirmek için çok çalışmaya devam edeceğiz” dedi.