ŞEKER'DEN ZAFER BAYRAMI MESAJI

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

ŞEKER, mesajında şu ifadelere yer verdi; 

MİLLETVEKİLİ R. ŞEKER; “BU ZAFERLE HEPİMİZİN ORTAK DEĞERİ CUMHURİYETİN TEMELİ ATILMIŞTIR”
    Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker yayımladığı mesajında; “Tarihimizin önemli dönüm noktalarından birisi olan 30 Ağustos Zaferi, Aziz Milletimizin birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu mücadelesinin sonucunda kazanılmış büyük bir zaferdir. 
Bu zafer hepimiz için gurur ve iftihar vesilesidir. Aziz Milletimizin bayrak ve vatan sevgisi, şanlı Ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından biri daha yazılmış,  bu büyük zafer ile vatanımızın toprakları işgalden kurtarılmış, hepimizin ortak değeri Cumhuriyet’in de temelleri atılmıştır.
30 Ağustos Zaferi, tarihi boyunca karşılaştığı tüm engelleri birlik ve beraberlik içerisinde, kardeşlik ruhuyla, inanç ve kararlılıkla aşan aziz milletimizin gücünün ortaya koyulması bakımından da büyük anlam ifade etmektedir.
Aziz milletimiz, her türlü imkânsızlıklara rağmen şartlar ne olursa olsun vatanını, bağımsızlığını, milli ve manevi değerlerini canını ortaya koyarak korumuş, varlığına, bağımsızlığına, manevi değerlerine kastedilmesine asla izin vermemiştir. Bundan sonra da asla izin vermeyecektir. 
Bu duygu ve düşünceler ile İstiklal Savaşının bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor,  Türk Silahlı Kuvvetleri Mensuplarının ve milletimizin Zafer Bayramını kutluyorum.” dedi