ŞEKER'DEN TIP BAYRAMI MESAJI

TAKİP ET

DR. RECEP ŞEKER'İN 14 MART TIP BAYRAMI MESAJI

Ak Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:

    “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi” tarihi sözüyle sağlığın ve sağlıklı olmanın ve sağlıklı yaşamanın önemi en güzel şekilde ifade edilmiştir.  
    İnsanların en temel hakkı olan sağlıklı yaşam, sağlık hizmetlerinin gereği gibi yerine getirilerek tüm vatandaşlarımızın“Önce İnsan” anlayışı ile etkin ve kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanması ile mümkündür. Bu da doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımız eliyle yürütülmektedir.
    Dünyanın en zor ve en ulvi görevlerinden birisini yapan, her koşulda büyük özveriyle çalışan başta doktorlarımız olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız;insanların sağlığını korumak, hastalanan insanlarımızı en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmak amacıyla bu kutsal, saygın ve onurlu mesleklerini insanüstü bir gayret ile icra etmektedirler.  
AK Parti iktidarı ile uygulanan dünyaya örnek Sağlıkta Dönüşüm Programı ile ülkemiz;sağlık sektörü, insan kaynağının niteliği, sunulan sağlık hizmetlerinin etkinliği ve performansı ile dünyanın gelişmiş ülkeleriyle boy ölçüşecek seviyeye ulaşmıştır. 
Buradaki büyük başarı programın baş mimarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve kutsal emekleri ile mümkün olmuştur. 
    Bu duygu ve düşüncelerle büyük özveri ile gecesini gündüzüne katarak görev yapan bütün hekimlerimizin ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.”dedi.