ŞEKER'DEN 1 MAYIS KUTLAMASI

TAKİP ET

ŞEKER EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü” nedeniyle bir mesaj yayınladı. Şeker mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Emekleriyle ve alın terleriyle ülkemizin kalkınmasında ve gelişmesinde büyük katkı sağlayan işçi ve emekçi kardeşlerimizin, “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. 
Ülkemizin kalkınma yolundaki en büyük gücü olan İşçi ve emekçi kardeşlerimiz, ülkemizin büyümesi, istikrar içinde gelişmesi ve belirlenen hedeflere ulaşması sürecinde çok önemli bir role sahiptir. 
Ülkemizin daha kalkınmış, daha üretken hale gelmesinde emekçilerimizin kutsal alın teri ve emeği hayati rol oynamaktadır. Emekçilerimiz, fabrikada, maden ocağında, tersanede, tarlada ve diğer tüm iş sahalarında ortaya koydukları emekleriyle, gayretleriyle ülkemizin kalkınmasına ve gelişmesine çok önemli katkı sunmaktadırlar.  
    AK Parti iktidarımız diğer alanlarda olduğu gibi çalışma hayatında da en ileri standartları yakalamak için önemli adımlar atmış, her zaman emekçilerimizin yanında yer almış, emekçilerimizin sorunlarının çözümü için çalışmalar yapmıştır. Ayrıca çalışanlarımızın çalışma koşullarının iyileştirilmesi ve haklarına sahip çıkılması her zaman devletimizin en öncelikli konuları arasında yer almıştır ve almaya devam edecektir. 
Yine her yıl gerginlik ve çatışmaların beklendiği bir gün olarak gündeme gelen 1 Mayıs günü, 2008 yılında ''Emek ve Dayanışma Günü'', 2009 yılında da resmi tatil ilan edilmiştir. 1 Mayıs, artık emek ve dayanışma bayramı olarak adına yaraşır bir şekilde tüm emekçilerimizin hak ve taleplerinin ele alındığı ve gündeme taşındığı dostluk ve dayanışma günü olarak kutlanmaya başlamış, bundan sonra da bu şekilde kutlanmaya devam edecektir. 
    Bu vesile ile tüm işçi kardeşlerimizin Emek ve Dayanışma Gününü kutluyor; 1 Mayıs'ın Karaman'ımızda ve ülkemizde anlamına uygun olarak dostluk, dayanışma ve bir bayram havası içerisinde kutlanmasını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini temenni ediyorum.”dedi.