ŞEKER, "TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZIN14 MART TIP BAYRAMI KUTLU OLSUN"

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep ŞEKER,14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. ŞEKER mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Hekimlerimiz başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. 
Değerli hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız “Halka Hizmet Hakka Hizmet” düsturu ile bir canı kurtarmayı, bütün insanlığı kurtarmakla eşdeğer sayarak insanlarımızın daha sağlıklı yaşaması ve vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinden tam manasıyla yararlanabilmesi adına, gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden, karşılaştıkları tüm zorluklara rağmen kutsal mesleklerini icra etmektedirler. 
    Ülkemizi sağlıkta gelişmiş ülkeler ile boy ölçüşecek seviyeye getiren Dünya’ya örnek Sağlıkta Dönüşüm Programı’nın en önemli unsuru programın baş mimarları doktorlarımız ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ve kutsal emekleridir. 
    Özünde insana hizmet etmek ve hayat kurtarmak olan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımız her koşulda kutsal ve onurlu görevlerini icra ederken büyük zorluklar ve güçlüklerle karşılaşmakta, ancak tüm bu zorluklara ve güçlüklere rağmen görevlerini en iyi şekilde ifa ederek insanların sağlığını korumak, hastaları en hızlı şekilde sağlığına kavuşturmak ve insanlığa daha nitelikli bir yaşam sunmak amacıyla büyük bir gayret göstermektedirler.
Bu duygu ve düşünceler ile başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en kalbi duygularımla tebrik eder, İnsan hayatını her şeyin üstünde tutarak başarılı ve özverili çalışmaları nedeni ile şükranlarımı sunar, sevdikleri ile birlikte mutlu, sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam temenni ederim.” dedi.