ŞEKER, KARAMAN'DA TEMASLARDA BULUNDU

TAKİP ET

AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker hafta sonu Karaman'a gelerek vatandaşlar ile buluştu ve çeşitli temaslarda bulundu.

Karaman Merkez İmam Hatip Lisesini ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenler ile görüşen Şeker daha sonra Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret ederek Genel Sekreter Dr. Hasan ARSLAN ile görüştü, Karaman’ın sağlığı hakkında bilgi aldı, sıkıntı ve problemleri dinledi, çözüm için görüş alışverişindebulundu. 
Şeker daha sonra geçtiğimiz ay yeni binası yapılana kadar eski 82.Yıl Devlet Hastanesi binasına taşınan Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezi ziyaret ederek burada incelemelerde bulundu, tedavi gören hastalar ile sohbet etti, geçmiş olsun dileklerini iletti. 
    Karaman Ağız Diş Sağlığı Merkezinde;20’si yeni toplam 30 diş ünitiile tek tek odalarda,  aylık yaklaşık 11 bin hastaya hizmetverildiğini belirten Şeker; yenilenen büro ve klinik malzemeleri, modern ve eksiksiz tıbbi donanımı, kaliteli fiziki koşulları,bekleme olmadan, ferah ve nezih ortamda vatandaşımıza yakışır kaliteli sağlık hizmeti,24 saat hizmet veren acil diş polikliniği ve engelli hastalar için oluşturulan birimler ile hastalarımızın ve çalışanlarımızın memnuniyetinin arttığını ifade etti.  
    Milletvekili Dr. Recep Şeker, daha sonra Karaman Sanayici ve İşadamları Derneği (KARSİAD)’ın düzenlediği iftara katılarak Karamanlı sanayici ve işadamları ile buluştu.