Şehit Mevlüt Dündar su kuyusu açıldı

TAKİP ET

Şehit Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar Su Kuyusu açıldı

Hakkari'nin Oğul Köyü yakınlarında 29 Haziran 2017 tarihinde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Karamanlı Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar ismi Afrika Çad'da açılan su kuyusuna verildi.

Şehit Dündar’ın arkadaşları yardım kampanyası düzenleyerek şehidin isminin bulunduğu su kuyusu açmak için çalışma başlatmıştı. Çalışmalar sonucunda Afrika’nın en fakir bölgesi Çad’da açılan "Şehit Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar Su Kuyusu", şiddetli kuraklık yaşanan ihtiyaç sahiplerinin su ihtiyacını karşılayacak.

Karaman İHH İnsani Yardım Derneği'nden yapılan açıklamada, "Bir güzel haber de Özel Harekat Polisi Muhammet Ali Mevlüt Dündar şehidimizin arkadaşları tarafından başlatılan ve elbirliğiyle tamamlanan su kuyusu projesinden geldi. Hamd olsun açılan su kuyumuzun evrakları geldi ve şehidimizin annesine teslim edildi.

Yaşamak için öldürenlerle yaşatmak için canını ortaya koyanlar bir olmuyor elbet. Geride bıraktıkları güzellikler, filizlenen rahmet tohumları şehitlerimizle birlikte kıyamete kadar diri kalacak inşallah. 

Şehitlerimizi yetiştiren ailesinden, bu çalışmaya vesile olanlardan Allah razı olsun inşallah" denildi.